Γενικά / logiaftera

Ευχαριστούμε… 2.000 views σε μία μέρα!!

2000

Τι είναι το Λόγια Φτερά…

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Logia Ftera στις 22/4/14 έφτασε τα 2.000 views με την βοήθεια του facebook, του sugar boy και βέβαια των αναγνωστών του. Δηλαδή εσάς και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Το παρόν blog φτιάχτηκε πριν 2 χρόνια και μετά από αρκετές περιπέτειες άρχισε να λειτουργεί συστηματικά φέτος (συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες). Το Logia Ftera δεν είναι ένα συνηθισμένο blog όμως…

Έχουμε φτιάξει ένα team που δεν θα κάνει απλά copy paste,σκόρπια και ανούσια άρθρα του διαδικτύου, κάθε 10 λεπτά. Αποφασίσαμε μέσα στην εποχή τις σκόρπιας και επαναλαμβανόμενης πληροφορίας να δημιουργήσουμε!

Η ιδέα μας είναι να ενημερώνουμε το ιστολόγιό μας μόνο μία φορά την ημέρα, με ένα άρθρο. Ένα άρθρο όμως γραμμένο λέξη προς λέξη από μας και όχι απλά “κλεμμένο” από κάποια ιστοσελίδα.

Έτσι ο καθένας μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του, γράφει ένα άρθρο τη βδομάδα, γι’ αυτό που πραγματικά αγαπάει και θέλει να το μοιραστεί με ένα ευρύτερο κοινό, με εσάς!

Το blog, όπως ίσως έχετε προσέξει πέραν των υποχρεωτικών από το wordpress διαφημίσεων, δεν αποτελεί προϊόν διαχείρισης με στόχο το κέρδος. Απλά μας αρέσει αυτό που κάνουμε και ελπίζουμε να το απολαμβάνεται κι εσείς.

Να θυμάστε όμως ότι όλη αυτή η προσπάθεια επαφίεται στην δική σας επισκεψιμότητα και ελπίζουμε να συνεχίζεται να μας στηρίζεται.

 

Α. Ανδρέου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s